07 detsember 2011

Vaike suts Laosest veel

Enne veel kui kustub eha.., voi, see tahendab, et enne kui Laose fauna juurde asume, tuleb Laosega ka muud arved ara klaarida ehk kirjutada paar lauset meie viimasest paevast Laoses - kajakisoidust Mekongi joel 4000 saare vahel. See kajakivark oli suht spontaanne - hakkasime vaikselt ostma piletit uude riiki, kui akki Kissu hakkas yhelt jalalt teisele hyppama ja hyydis nagu poorane: "kajakisoit, kajakisoit!" Ja kui poliitbyroo nonda ytleb, tuleb ka nonda teha. Eks, Tsiu-Tsiu? No hyppasime siis paati ja hakkasime sygama, lasime onneks suurema osa ajast allavoolu, nii et jogi tegi enamuse tood ara. Muidugi vaatasime ka uusi koskesid ja toredaid puid, mis maa peal kasvada ei viitsi.See kosk seal muide peaks vaidetavalt olema Kagu-Aasia veerohkeim, pildi pealt eriti aru ei saa, aga suht johkralt vahutas ja myrises kyll. Ja no, et me monel pildil ikka koos ka oleks, siis lasime Tai inimestel teisest paadist ka yhe fotosalvestuse teha. Siit on ka suhteliselt hasti naha, kes aerutas ja kes niisama head nagu tegi. Praeguseks oleme joudnud siis Kambodza pealinna Phnom Penhi ja ka siin juba yht teist nainud, aga sellest juba jargmine kord. Siis on siin taiesti teised inimesed ja taiesti teised jutud. Telekanal ja mina taname teid.


Bye

3 kommentaari:

  1. tore teie tegemisi jälle lugeda. Ja pildid annavad ikka palju juurde. Meil aga tuli miski hirmus sopane lumi eile taevast alla. Öösel külmetas ja täna sai igal pool uisutada. juhei..
    Huvitavaid seiklusi! Hakkan nüüd viktoriiniga tegelema :D

    VastaKustuta
  2. Uuh, Kats-pats. Väga imelik, aju ei ühenda Su juttu eriti ära - mis lumi ja uisutamine? Praegugi istume siin väga mõnusa valge liiva ja ilusa rohelise veega Kambodza rannas ja mõtleme, et mis Sa seal seletad. Ja hakka nüüd siis viktoriiniga tegelema, eks, me juba ootame.

    VastaKustuta
  3. Ei noh, hea härrasmees küll, laseb naistel rügada :D, ma piltidest silmadega üle libistades mõtlesin, et kimasite sealt kosest ka alla :P, aga vist siiski mitte jah.

    VastaKustuta