10 oktoober 2011

3 nädalat veel...

... enne kui me kaunil 1. novembri õhtapoolikul Tallinna Lennujaama kulgeme. Natuke on juba väike liblikas... või noh, pool liblikat.

Reisumant on täienenud malaaria tablakate, sääsevõrkude, minu käimade ja veel mõnede pudinate osas. Mõned asjad on veel puudu, a parasjagu on aega neid hankida, saame-saame :) Midagi jääb niikuinii maha, a peaasi, et passid, piletid ja Taiu ühes on, ülejäänud on väheoluline.

Ees on veel ilmselt meeldivad koosviibimised kogemustega backpackeritega ja Kaugelmaal paljukäinud-näinudtega. Oleme usinasti ka trip.ee foorumit lugenud ja me päris kindlasti ei võta möödaminnes mõnelt laiasuiselt naeratavalt tumenahalt pakutavat lonksu teed, et kaks päeva hiljem ärgata kuskil põllul ilma maise varata. Anname aru, et kultuur ja inimesed erinevad kardinaalselt euroopa omast, aga sellepärast me sinna õigupoolest ju lähmegi, et avastada ja kogeda.

1 kommentaar:

  1. Irw, see tee-jutt on küll karm :D, põlluvariandile lisaks pakuks ülejäänud päeva ja tüki järgmisest näiteks mõne põõsa all kükitamist ja vahetpidamata väetamist ;)

    VastaKustuta